Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

handen på hjärtat

Så gråt ej mera det ska bli så bra
Ty kärlek o hopp är det enda jag har
Kärlek o hopp om att en dag få träffa han igen
Lillen frågar när kommer morfar hem?
Morfar kommer inte hem nu finns han där
Men morfar får väll inte plats här?
När du är gammal nog kommer du att förstå
Nu är jag gammal nog och inte visste jag att sanningen skulle svida så.





Fri vers av puumba
Läst 320 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-02 02:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

puumba
puumba