Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad vet du ,om jag inte får förklara..


en repris

 




Tvivel!


I fönsterglas ser jag ditt namn
och med  din andedräkt mot min hals
  viskar du
medan din hud blir varm mot min

-Du kan inte älska mig
Med dina knän mot din haka
  kryper du ihop
och tvivlar på allt de jag känner

Blå spets mot ditt gyllenbruna
fräknar under dina tårar
   du ser på mig
och allt som vill ha dig

 




Fri vers (Fri form) av Gryft
Läst 341 gånger
Publicerad 2013-11-02 10:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft