Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gästspel från min mobil!


isflak









Du och jag
Nakna på ett isflak
Du kysser min mun blodig
Jag smälter isen med min värme
Och vi sjunker sakta ner i havet
Drunknar i varandras väta




Fri vers av Tess74
Läst 368 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-02 11:23



Bookmark and Share


  Carina Bendix
En text som börjar med iskyla och slutar med hetta. Bra skrivet.
2013-11-02

  Armo
Det här var för bra! Du behåller den röda tråden igenom de olika skildringarna på ett fantastisk sätt! Och " och vi sjunkar sakata ner i havet, drunknar i varandras väta" - så njutningsfullt att läsa att det känns i hela kroppen! Absurt bra!
2013-11-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Vackert hett!
2013-11-02

  Lars Hedlin
;) Så bra skrivet "GILLAS"
2013-11-02

    ej medlem längre
runt horisonten..
en fin text!
2013-11-02

    basen
Din hetta smälter polarisen.
Så sant.
2013-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74