Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lyckoönskan


Siktar mot stjärnor i utopi

Såg en stjärna falla,
det var en tidig höstnatt i år

Ville då bara tralla,
och för dig fälldes en glädjetår

Önskade att du stannar kvar,
i vår fantasi av busigt begär

Men att vi allt allvar spar
och vi ifrån magkänslan lär

Att vi en dag kan riva en mur,
med oskyldiga och fria händer

Mot en färgstark, ren natur
och att våra tvivel vänder,

av känslan att bara vara vi

Tar nu en dag i sänder


och siktar mot stjärnor i utopi




Bunden vers (Rim) av amolunda
Läst 285 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-11-02 12:51



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
härligt hoppingivande i kontext samt ord
2013-11-11

  Lars Hedlin
Du skriver med en fin ton och känsla ;) kram
2013-11-02
  > Nästa text
< Föregående

amolunda
amolunda