Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om orden det rök...

Förälskad ungkarl från Qatar
ser känd modell som sto underbar..
Hon sa, vad sa du
förklara för mig nu...
Det är väl så som du är ryktbar?




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-02 14:47



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
frambringar leende..som så ofta, tack
2013-11-02

  Lars Hedlin
Bra och skoj!
2013-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt