Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar som skrevs ner för några år sedan....


Återkommande fråga



Alla helgons dag
Det är gravsmyckningshelg
Jag kan nästan känna folks hysteri
De måste köpa kransar och dekorationer
De måste komma till kyrkogården i stora skaror
Parkeringarna är fyllda av bilar

Det lyser ljus i massvis
Det är vackert med alla ljusen som brinner

Men det känns olustigt
Var är alla dessa människor i vanliga fall?
Varför är det inte så vackert på kyrkogårdarna lite oftare?




Fri vers av Gunilla Karlsson
Läst 576 gånger
Publicerad 2013-11-02 16:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson