Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina händer får tala

Om du känner igen mig
Det skulle mina händer få tala om
dom kunde viska ditt namn
utan att säga ett ord

Som en smekning på din rygg
en rysning från nacken och upp i ditt hårfäste
skulle avslöja att det var jag

Låt mina händer få tala om
vad jag känner för dig
Händer som bara smeker
och inte slår
är ingen självklarhet

Tänk på alla dessa som
ingen rör
tänk på alla dessa som bara
förstör

Eller förresten skit i att tänka
känn bara om du känner igen mig
varför ska jag blanda in andra
i vår sköna stund

Jag är väl för splittrad för att
skriva smekningar bara för dig
Har väl ett ansvar i samhället
att förmedla mina tankar

Och ett stort behov att få ur mig
allt jag tänker på
Men i alla fall vi var nära i går
och i dag är det melodifestivalen
hur lite mina händer bryr sig om det
tänker jag inte tala om









Fri vers av Spirit
Läst 317 gånger
Publicerad 2006-03-11 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit