Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


stråk av lavendel

det ligger ett dis av suckar
i det blåa
ett stråk av lavendel

som våren gömt

och i anemonernas ögon
möter en undran
som ligger där

dold

som en vithet
av långsträckta fält
en fråga som inte kan besvaras


men bor i markernas mod
att vakna till tider som kommer
och i drömmar om stråk

av lavendel




Fri vers av kanelen
Läst 551 gånger
Publicerad 2006-03-11 21:36



Bookmark and Share


  Tide
inledningen är så vacker!
2006-03-19

  kath
som om vintern öppnar lite på sitt vita tunga täcke och låter dofter och färger slippa ut ........ så att vi skall minnas ..........

"som ett stråk av lavendel"


p.s jag tror att stycket "som en vithet ..." har råkat komma med två gånger..
2006-03-13
  > Nästa text
< Föregående

kanelen
kanelen