Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto: Sladjana Zubcevic


Genom kärlek ska vi vägen till varandra finna


Jag är skild
av ödsliga hav och berg
Men
i mina drömmar
ser jag dem än

Jag minns stället
där jag föddes
och
Allting där jag växte

Allt detta
minns jag nu ...

Ödet valde mig
och
Därför är jag här nu

Jag minns Allt
här i dessa dystra tider

och

Jag vet
att genom kärlek
Ska vi vägen
till varandra finna




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 2257 gånger och applåderad av 66 personer
Publicerad 2013-11-02 21:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kärleken är en mäktig kraft, Du gör rätt slutsats!
2021-06-04

  Monica Lindgren
Ja, jag tror också på kärlekens makt. Fint!
2021-06-02

  den nakna poeten
jag vet inte vad jag ska säga den är så vackert skriven som allt ditt material du levererar du är otrolig ditt bläck är heligt Bravo !!!
2020-11-04

  Nils-Robert
Så fin text med så passande bild. Förmedlar vackra känslor och hopp
2020-04-30

  den nakna poeten
otroligt vackert skrivet du innefattar allt med några få rader bravo !
2020-04-07

  limerick
Skön poesi!
Bokmärker.
2020-03-28

  aol
Underbart skaldat
2020-03-16

    Steff...
Här är det fantastiskt men skippa alla om och om men du kan
Sit:Jag" är skild
av ödsliga hav och berg
i mina drömmar
ser jag dem än"
Kanske bara jag men i alla fall:-)vilka fina poem eller dikter du skriver
2019-12-07

    glasa VIP
förtröstan
och
övertygelsens
röst

fin känsla här
och underbart foto
2019-10-17

  Klaus Peter Jensen
Et fint, poetisk og kreativt dikt, hvor jeg også skriver om nogle af de samme emner. Med venlig hilsen Klaus
2019-06-05

    ej medlem längre
Kärleken är bästa levnadsvägen! Och absolut bästa sättet att hitta varann!!
2019-05-15

  genni VIP
Känner igen mig i dessa ord..
2019-02-22

    ej medlem längre
Med karta och kompass hittar vi vägen men med kärleken hittar vi den rätta vägen!
2019-02-02

  Landsfiskalen
Just så!
Mycket vackert.
2019-01-24

  Bibbi VIP
Bedårande vackert beskrivet.
2019-01-22

    Peter Söderqvist
Du slriver fint. Får mig att tänka på jagets relation till en plats.
2019-01-12

    ej medlem längre
Väldigt vackert skrivit.
Mvh annokas
2016-04-18

  Havsjungfrun
Mycket fint!
2014-08-12

  Ronny Berk
bild - och ordvackert !
2013-12-31

  Linda CH VIP
Utsökt vackert!
2013-11-08

  prinscess VIP
så vackert
2013-11-08

  Eva Langrath VIP
Fint sätter du orden på pränt om kärlekens väg.
2013-11-03

  Lena Själsöga Keijser
vackert
andas din hjärtpenna
2013-11-03

  ~Leonardo~
du ger en vacker ton, i det här hur man finner med kärlekens hjälp. snyggt!
2013-11-03

    ej medlem längre
Vackert om kärlekens väg.. den som alltid finns öppen
2013-11-03

  K.E.L feat. Ulf Claeson
Väldigt vacker..
2013-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic