Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej alla barn!


Hej alla barn nu blir det barnprogram
se här vad farbror Frej tar fram
en liten pilsner och nu ska ni höra
vad man med sådan pilsner kan göra

Jo ta dig nån klunk å sitt bland gosiga kuddar
så har du blivit en riktig Buddha!




Bunden vers (Rim) av Jordgubbsodlare
Läst 483 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-11-03 10:46



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Länge sedan man hörde om Farbror Frej
Tyvärr får denna variant mig att tänka på alla barn som växer upp med alkoholism i hemmet
2013-11-07

  b.c.
jag tar en egen pilsner och gör sällskap..
2013-11-07

  Monika A Mirsch VIP
Sitter på min kudde i skuggan av dina ord - skönt!
2013-11-07

  Rozsi.kovacs

ha ha mycket fyndigt
2013-11-03

  Solitaire VIP
Hahahaha, Farbror Frej!
Och Knut på linjen...
Ååååå vad jag saknar Galenskaparna!
2013-11-03

    ej medlem längre
Nej, JO nu har du druckit för mycket i helgen men skojig var han. Var det sent 80-tal?
2013-11-03

  Tess74
Hahaha den va bra :)
2013-11-03

  Nanna X
Farbror Frej, det var länge sen ; )!
2013-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Jordgubbsodlare
Jordgubbsodlare