Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Talande ögon!

Ett litet knyte kom till oss
med ett lite plyte och stjärneglans förstås
och näsan som en pärla lik, helt unik
och en så liten mun så rund, puss på stund
ögonfröjd för mor och far, som nu liten har
på ett ögonblick, i en ny värld tre de var
och blickens blå ljus
följde dem som i ett rus
när fjäderlätta ögonfransen slog
till i ett blink, sa de, det är en vink
att vi är OK
och flörtögat, sa far, har barnet efter mig...








Prosa av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-11-03 12:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Livslycka!
2013-11-04

  Olof Lagerhorn VIP
Mycket fint skrivet om livets största under!
2013-11-04

  Irene Åberg
Bästa Ewa-Britt!
Baby*Lycka*
Underbara*Ögonblick
Ljusblåa..Under..
Lyckliga*Baby*Stunder***
/Kram
2013-11-04

  limerick
Så fint skrivet om stor lycka!
2013-11-04

  Eva Langrath VIP
mjuka fina ord om en alldeles ny liten människa.
2013-11-03

  ResenärGenomLivet VIP
Så mjuka och goa ord...
2013-11-03

  Lars Hedlin
En mycket fin text!
2013-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt