Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Himmelska kärlekstankar


Färgar min himmel röd

Du är som ett gott pålägg på mitt bröd
Du färgar hela min himmel röd

Du finns överallt i min atmosfär
Du är mitt allt, både här och där

Min tro, mitt ljus och mitt hopp,
det är du

Jag rusar i ett kärlekslopp,
för oss just nu

Så låt oss skapa dagen ihop
och färdas tillsammans i vår känsloloop

Med detsamma, idag och på en gång!
Glöm det som varit och morgondagens språng

Ty väntan på oss har blivit alltför lång





Bunden vers (Rim) av amolunda
Läst 376 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-03 12:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbart...
2013-11-04

  Lars Hedlin
Tycker mycket om denna text ;) kram
2013-11-03
  > Nästa text
< Föregående

amolunda
amolunda