Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En konstig, spontan och romantisk novell som blev som den är... Om känslor och drömmar om en kille.


En apa som liknar dig

Hejsan. Det var en gång en apa som bara satt och gapa. Men sen så gick han en sväng runt hörnet på huset och såg ett övergångsställe! Han gick över det och vidare på den smala gatan som ledde ner till centrum i den lilla byn som han bodde i.
När han kom till affären med maten i, (Ica) så fick han för sig att köpa godis. Han gick även förbi taco-hyllan och köpte lite smält cheddarost och lite taco-chips med ost smak.

När han kom ut ur affären stod det en kille där som han tyckte ganska mycket om, men han hade aldrig pratat med honom förut. Han försökte undvika killen på vägen ut men killen sa hej och då sa även han hej.
Dom pratade lite och sen följde han med killen och hans kompisar genom centrumet och bort till torget och bara gick omkring och hade det roligt. Dom åt lite godis och åkte skateboard. Han kunde inte åka skateboard så bra men det blev lite lättare när killen visade hur man gjorde. Killen var väldigt duktig på att åka skateboard och kunde göra många tricks med brädan.

Apan tyckte att killen var väldigt snygg och var nästan lite kär i honom. Men han visste inte om killen tyckte likadant om honom. Tiden gick och apan och killen hade det roligt hela dagen i centrum. De gick ner till vattnet och åt glass och gick runt nästan hela byn. Under tiden pratade de om allt och inget, bara babblade på och chillade. Apan var lycklig och fylld av glädje. Det var ju hur lätt som helst att umgås med killen. Det som han hade fasat över hur länge som helst. Undvikit killen för att han trodde att killen inte tyckte om honom. Men dom känslorna fanns inte längre. Nu ville han vara med killen hela tiden, dag som natt.

Dom var nu i apans kvarter och klockan var ungefär sju på kvällen. Han ville inte gå hem, han hade haft en så fantastisk dag. Bästa dagen i sitt liv. Dom gick förbi hans hus. Här bor jag sa han och gestade mot huset. Okej sa killen och log. Måste du gå nu frågade killen. Jag tror det sa Apan och kollade in i killens ögon och killen kollade tillbaka. Solen stod lågt på himlen och det gav ett vackert ljus på asfalten, nästan som guld. Atmosfären var axakt som apan hade föreställt sig i sina drömmar om killen. Det här var hans chans, once in a lifetime så han frågade om killen ville följa med in och killen sa okej. Killen tog apans hand och de gick in och åt cheddarost och chips i apans soffa och hade sex.

Ps. Apan är en tjej och tjejen är nog jag...




Prosa (Kortnovell) av typså
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-03 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

typså