Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Isande blickar...


Isande blickar jag bemöts av
Skärande biter de fast i själen

Hårda viskande ord strömmar för fullt
När jag går förbi

Mitt sinne för glädje har glömts borts
Av allt folks Obetydande engagemang

Varför kan man inte få vandra ifred?!




Fri vers av BaraEnFlicka
Läst 468 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-03-11 22:42



Bookmark and Share


  Arte
väldigt starkt,
bra slut, !!
2006-03-17

  Josi
Ja, det här med att känna sig utanför...människor som inte har någon egen självkänsla...som livnär sig på att fokusera på andra, att tala bakom ryggen och hugga därifrån...det är vidrigt.Låt ingen "komma åt dig"- var dig själv och stå alltid rakryggad!
2006-03-11
  > Nästa text
< Föregående

BaraEnFlicka
BaraEnFlicka