Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skulle jag kalla dig pojkvän?! haha eller hur!

Du försökte lura mig med dina handlingar?
Men hur kan du lura mig om jag inte ansåg dem som handlingar?

Jag är ingen tjej som tål att bli orättvist behandlad.
Om du kallade det där för rättvisa, att jag skulle känna mig sk ”älskad”

Då undrar jag en sak, den flicka som kommer kalla dig för sin pojkvän måste antingen vara dum eller bara gå på ditt skitsnack.

För enligt mig har du ingen aning om vad innebörden av ordet pojkvän betyder….




Fri vers av BaraEnFlicka
Läst 607 gånger
Publicerad 2006-03-11 22:59



Bookmark and Share


  Hanna k.
Stark dikt orden prickar du helt rätt...
Synd att han var som han var, men som sagt bra att du står på dig!
2006-10-24
  > Nästa text
< Föregående

BaraEnFlicka
BaraEnFlicka