Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.nickcave.com/


Pubertal galenskap

 

 

Det brinner i mig.

Jag vill.

Kräver.


Att få komma dit.


Det brinner en längtan

så stark, hård, obeveklig.



... men jag får sitta här,

med bittra, arga tårar

rinnandes nerför.


Jag kommer inte iväg.


Hettan ökar, ju närmare
dagen närmar sig.


Sällan har jag upplevt

sådan längtan,

laddning

åtrå.

 

Pubertal galenskap!


Ja, för det är väl rena rama åtrån,

som härjar i min kropp?


Längtan så djup, från grunden

av min själ  - att få möta,

vaggas in i ditt mörker,

ljus, in i din värld....




Fri vers (Fri form) av queenia
Läst 338 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-11-04 17:36



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra förmedlat!
2013-11-05

  PPQ
du har full kontroll genom denna text jag vill säga att här visar du att gammal är äldst erfarenhet och rutin i skrivandet får dig att briljera i denna text
2013-11-04

  peter markurth
pga bilden hör jag west country girl, då jag läser
2013-11-04

    ej medlem längre
Stark text om starka känslor.
2013-11-04

  Larz Gustafsson VIP
Jag har väl känt samma sak för Deborah Harry, Joan Jett, Patricia Morrison, Poly Styrene m fl.
2013-11-04

  Tess74
Underbar text och underbar bild på den fantastiska Nick
2013-11-04

  Maria Sundelin VIP
Bra fångat om något som kan driva oss till vansinne
2013-11-04
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia