Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utan svar

och tiden går
och tårarna faller

och
vår familj dör

och
jag bönfaller dig
utan svar


jag dör
utan svar




Fri vers av b.c.
Läst 365 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-11-04 20:00



Bookmark and Share


  queenia
smärtsamt.
2013-11-04
  > Nästa text
< Föregående

b.c.
b.c.