Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

andedriv anderiv

 

klamrar vi oss fast vid varandra
som om stormen fortfarande sliter oss isär
men det enda som händer är att vi sjunker snabbare

på dessa vågor flyter inte olja
det är något helt annat
som händer när vi möts

svävar
ler
sjunker
ger
lägger oss
ner

håller jag om dig och du håller
av 

men på något sätt flyter vi ändå med
tillsammans
som om vi vore döda
fast ändå vid liv

svävar
ler
sjunker
ger

mig av




Fri vers (Fri form) av Sanningsägaren VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-04 23:19



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Kan inte annat än hålla med, texten är sannerligen mångbottnad och lurig.
2013-11-05

  Robert Jonsson VIP
En hoppfull början på ett slut. En början på något annat men ändå bekant. Så tolkar jag din text. Den känns bred och omfattande, bra.
2013-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Sanningsägaren
Sanningsägaren VIP