Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till LL


Sång

Det sägs att vi lever mellan två nätter:

Den första innan vi finns till
Den andra efter vi funnits till

Däremellan badar vi ett kort ögonblick i ljus!

Alltför kort.




Fri vers av Björn Björkegren/Blue Bear
Läst 771 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-02-20 20:56



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
En sång om
livet i livet
ett litet ljus
som ett blänk
men fler ihop
kan man få till
ett gott stänk,
tänk... .. .
2015-03-06

    ej medlem längre
Inspirerande.
2015-02-26

  Björn Björkegren/Blue Bear
Stort tack för fina kommentarer!
2015-02-21

  Kjell Åhsberg
Instämmer!
2015-02-20

    ej medlem längre
Det ligger mycket i dina ord här!
2015-02-20

    ej medlem längre
Bokmärkt!
2015-02-20

  Björn Björkegren/Blue Bear
:)
2015-02-20

    ej medlem längre
Drömmande..svävande text!
2015-02-20

  Björn Björkegren/Blue Bear
https://www.youtube.com/watch?v=EGikhmjTSZI

2015-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Björn Björkegren/Blue Bear
Björn Björkegren/Blue Bear