Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

levande musik

sången som tystnat kan leva igen

musik är som en glöd

den kan aldrig spela död

en liten ton kan återskapa den

 

när toner lockas att bli din vän

blir musiken livets bröd

om än hård eller spröd

ingenting kan tysta den sen




Bunden vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 507 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-11-05 10:03



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
finstämmigt
2014-06-26

  aol
så fint skaldat vännen,
2013-11-05

  Lars Hedlin
Mycket bra skrivet vännen ;) kram
2013-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP