Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har hittat en melodi till psalmen!


Nu är vår stund

Nu är vår stund på jorden
och här vi alla kan
ge hjälp med mer än orden
jag kvinna som jag man.
En tanke rak och klar
en hand i svåra tider
så´n kraft är underbar!

Få känna goda syftet
av någons hjälparlust
det ökar egna lyftet
och ger en mera must.
En vän som står en bi
ej flyr det hårda oket
ja denna älskar vi!

Så borde vi ju vandra
tillsammans hand i hand
se mer uppå varandra
på vägen vår minsann.
Ta bara mod till dig
och kärleksfullt då kalla
var vän till hoppfull stig!
















Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-05 10:56



Bookmark and Share


  ULJO
Så gudomlgt fint
2013-11-08

    ej medlem längre
Som hjärtslag.
2013-11-05

  Lars Hedlin
Så bra skrivet!
2013-11-05

  queenia
ja, verkligen. En hyllning till människans godhet.
2013-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt