Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk två, men det finns fler...

-Min tös är vackrast i hela världen
säger jag och alla andra om Gerden!
-Så knepigt det är
och overkligt det här!
Så säger jag också om min frus värden...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-05 17:18



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
precis!
2013-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt