Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

He.

He is

stubborn
proud
confident

funny
kind
compassionate

handsome
sexy
passionate

chatty
silent
cheerful
soft

unsecure
emotional
thoughtful
gentle
tough

He's
afraid
fearless
strong
weak

He's good
He's bad

He's
worse than the worst
better than the best.


Him
per se.

Imperfectly
perfect.

As far as I can see.




Fri vers (Fri form) av Filippa Jacobsson
Läst 299 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-11-05 19:17



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra och fint skrivet om kärlek och åtrå och längtan!
2013-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Filippa Jacobsson
Filippa Jacobsson