Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara för att skriva någonting, efter oskrivna dagar....


Tyrannosaurusord

 

 

visst är det märkligt

med ord,

nästan verkligt overkligt

hur de tjamsar,

frestar, dansar

hoppar kring på ens bord

 

när man har Annat! att göra

som skribblandet kan förstöra

 

men när man tror sig kunna

hinna skriva, då är de helt fräckt

försvunna!

Jag lägger in protest, direkt!

 

2013-11-06  00:00

 




Bunden vers (Rim) av Minkki VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-11-05 23:02



Bookmark and Share


  Minkki VIP
tjamsar - jo, tjat och jams i ljuv förening;)
2014-01-19

  TrollTörnTrappan VIP
Oja, de är för bra på att dribbla bort en :) Skribblandet är nog nästan som att försöka vara god förälder...? Tja, "tjamsar" - är det blandning mellan tjatar och jamsar??
2013-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP