Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

järn

 

detta krig har inga vinnare
liknar mer en rysk roulette
där kulan idkat celldelning
och vakten tappat nycklarna
inte till mitt hjärta
det är alltid öppet
för dem jag älskar
och för dig
som ett stort sår
ett varande utan dess like
med en stank av ruttnande kammare
smaken av blod i min mun
är bara ännu ett tecken
det är nära nu
så nära

 




Fri vers (Fri form) av Sanningsägaren VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-06 00:21



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En text att läsa och vilja återkomma till, bokmärkes också härför.
2013-11-06

  queenia
smärtsamt vackert ! Var rädd om dig!
2013-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Sanningsägaren
Sanningsägaren VIP