Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

einstein

Sträva inte efter att bli en framgångsrik person. Sträva hellre efter att bli en värdefull person.
(Albert Einstein )




Fri vers av anita VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-06 08:02



Bookmark and Share


  nalltuss
Ja en karriärist har nog inte mycket passion för det hen gör.
2013-12-01

  nalltuss
Redan Första Korintierbrevet kap 13 behandlade samma sak.
2013-12-01

  lodjuret/seglare VIP
Individen kan då vackert ställa sig frågan. Värdefull för vem?
2013-11-06
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP