Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gång för länge sedan

En gång för mycket länge sedan
stod jag vid universums yttersta kant
och såg ut mot den kalla, mörka evigheten
Tystnaden plågade öronen och
mörkret skrämde med sin ofattbara oändlighet

Skyndsamt sprang jag hem igen,
till ljuset och värmen i min egen
lilla värld.




Fri vers av R_M Grundström-Linder
Läst 349 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-06 08:59



Bookmark and Share


  Stefan Höglund
Trösstande text tack
2013-11-06
  > Nästa text
< Föregående

R_M Grundström-Linder
R_M Grundström-Linder