Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måste

Förlåt förlåt förlåt förlåt
det är en reaktion
jag måste reagera
jag kan inte leva utan att reagera
det är därför jag inte kan leva
jag måste fiktivt explodera




Fri vers (Fri form) av Snölejon
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-06 16:59



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Kort och charmigt skriftat.
2013-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Snölejon