Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten människas väg ut i livet

En liten flicka har fått skäll
berättar om mammans gnäll
Att hon inte får rita på sig själv
morfar berättar snällt

Vissa tuschpennor är farliga, giftiga
därför måste vi vara listiga
Så vi inte bli sjuka och mår piss
då får vi inte gå på dagis

Men morfar du har saker
ritat på dig överallt
Varför får jag inte göra som dig
jag vill bara se ut som dig

Morfar tappar hakan
har inget svar på frågan
Sensmoralen blir
att det du gör påverkar allt liv




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-06 18:19



Bookmark and Share


  queenia
:D Precis så.

.. på jobbet brukar jag skylla alla, tomma, bläckpennor på mina fickor och min kropp. All bläcket sögs in, och kom ut som konstverk på min kropp.. :D


2013-11-06
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP