Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite mer kärlek om jag får be


Det kostar så lite att räcka
ut en liten hand

Du bjöd mig på ett leende
som för mig räckte hela
dagen

När man känner livets
ilande piska är det kanske
små kärleks ord vi till varandra
borde viska

Kanske släppa lite på prestige
om att vinna de flesta monologer

och istället uppskatta våra
kärleks dialoger

När livet ibland stramar så
borde vi kanske ägna oss åt
att varandra krama

Om nu livet till oss är en gåva
borde vi då inte vårda våra
relationer istället för att göra
dem svåra

Om vi nu bara kunde öppna
livets kanal o göra kärlek
till våra största val... Rozsi.




Fri vers av Rozsi.kovacs
Läst 413 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2013-11-06 19:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sverige har blivit kallt
din text gör det lite varmare-
fler sånna och hoppet om
framtiden väcks ,en bit i taget
2013-12-07

  Ninananonia VIP
Fint...
2013-11-30

  Sofhia Wirström
fint skrivet
vi alla borde
stanna upp
tänka på dina rader

2013-11-26

    LEXX
Vackert beskrivet!
Varför är det inte så enkelt?

Gillas!

"om att vinna de flesta monologer

och istället uppskatta våra
kärleks dialoger"
2013-11-17

    Dan Myrbeck
Bra skrivet!
2013-11-07

    ej medlem längre
jättefint..
2013-11-07

    ej medlem längre
En mycket bra text!Fenomenal!
Ett sånt fint flyt och supersnygga rim!
Och budskapet..levererar du med
känsla och stil=)
En kanontext du författat här!
Kramar Z*
2013-11-07

  Lars Hedlin
Varmt ;) kramar till dig!
2013-11-07

  Peter Stjerngrim VIP
Instämmer till fullo
utan några som helst reservationer!

... Men för min del söker jag
finna någon som fungerar lite mer
som hur jag själv fungerar
när det kommer till kärleken
och allt som hör den till ...
Någon som njuter av att ge
och som kan ta emot
i lika mån ...
Någon som stannar kvar
är och förblir en del av mitt liv
och låter mig få var en del sitt liv ...

... Varje dag för resten av våra liv
och inte blott bara för stunden
lite då och då när inte någonting
mer intressant på dörren knackar på ...

Det är först då
vi kan slappna av
och var oss själva
och ge av oss själv
men också ta emot
utan tvång och krav ...

Och då
först då
blir livet så mycket lättare
att leva och uppleva
för att kunna avnjutas
så som det sig bör
få avnjutas av oss var och en ...

Tillsammans ...
2013-11-07

  SatansSon VIP
rätt tänkt. bra.
2013-11-06

  Maj-Lis VIP
Fina ord att tänka på
2013-11-06

  Destino
Så underbara ord
Kram
Min fina poetvän
2013-11-06

    ej medlem längre
Rozi..du kärlekens ängel..
ditt budskap..måste vi
alla ta till oss...
2013-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Rozsi.kovacs
Rozsi.kovacs