Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-en konst för sig!


Tankarnas goda cirkel

När tankar blir till handling,
och då av kreativt slag
Då pågår själens ljusa vandring
och handlingskraftens nya tag

När handling blir skaparlust och lycka,
och man ej gör någon förhastad flopp
Då kan man om sig själv och andra tycka
och man på skaparberget klättrar högre opp

När skapelse blir konstnärligt,
och när konst blir begrundat,
då blir oftast resultatet härligt
-om man ej för det har blundat-

När allt detta är grunden till nytänkande,
så är tankens goda cirkel sammansatt
Den vill då ej bli det minsta sänkande

Nej, istället kan du få ett och annat lyriskt fnatt..

..och ännu bättre; flera livsförlängda skratt! ;)




Bunden vers (Rim) av amolunda
Läst 359 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-11-06 20:20



Bookmark and Share


  Lärling
Mycket bra!
2013-11-08

  Knickedick
Då du, då blir det bra
2013-11-07

  Lars Hedlin
Evigt som livet självt ;)
2013-11-07

  Unikum VIP
Vad bra du är!
Din kreativitet verkar helt outlining, imponerande, som alltid.
2013-11-06
  > Nästa text
< Föregående

amolunda
amolunda