Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänk om det var så att stjärnfall innehöll önskningar..


Stjärnfall



I natt vill jag drömma

fly och följa med,

i stjärnors flammande sken

som smeker över skog och stad.


Där stjärnvind blåser fram

finns min längtan gömd,

en önskan som faller ned mot jorden

i höstlig kall novembernatt.



























Fri vers av Katinka VIP
Läst 706 gånger och applåderad av 38 personer
Publicerad 2013-11-06 20:45



Bookmark and Share


  evana
Fint vackert flöde i texten!
2015-01-29

    sirpakaarina
Vackert!
Orden målar fram en fantasi,man vill bara följa med stjärnorna!
2014-01-13

  Densen VIP
Den fastnade jag för direkt, målande...kyliga novembernatt:-)
2014-01-01

  Ingrid Trolle
En vackert målad bild
som sveper med läsaren
i en önskan att få vara med
i stjärnfallet.
2013-12-28

  Ole Sunnerfjell
Så fängslande, sökande ljus som förhoppningsvis landar i varmt hjärta
2013-12-06

  aol
underbart berörande skaldat här vännen,
2013-11-12

  Linda CH VIP
Drömskt och vackert diktat!
2013-11-12

  Eliza-69
så fint
2013-11-12

  Änglaögon
Fint faller dina ord.
2013-11-12

  b.c.
du blåser med läsaren i din fina dikt..
2013-11-12

  Ninananonia VIP
Gillar...
2013-11-10

  ULJO
Fin känsla här
2013-11-08

  Maria Sundelin VIP
Fina drömmar du ber om
2013-11-07

  Nina Nightwish
Vacker och längtande
2013-11-07

    ej medlem längre
vackert perspektiv, väcker tanke och fantasi. förmedlat med sinne av stjärnfallets ljus.
2013-11-06

  Jordgubbsodlare
Du målar upp bilden av ett berusande tillstånd, en skönhetsupplevelse, som är sagolikt romantisk. Jag skulle vilja se en vidare väv i samma anda... :)
2013-11-06

  Lena Själsöga Keijser
ur stjärnfall

stiger

dina ord andas längtan
i skönhet skrivet med ditt hjärta
2013-11-06

    ej medlem längre
ett stjärnfall..
utesluter inget...
där finns egentligen
alltsammans!
2013-11-06

  anathema VIP
Vackra strofer. Romantiska bilder som uppmålas av stjärnlandskap, med en starkt förmedlad vemodskänsla. Gillas.
2013-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP