Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vita liljor av plast.

ni bara står där
i fönstret
skugga av lampan
helt stilla
uppslukar hela mig
att välja livet
att andas ut
ni gör det enkelt
enkelt att leva
så som det ska
och bör vara
enkelt
stilla
varde ljus

så jag väljer
jag väljer enkelt
det där stilla
så väljer jag livet
så all skugga försvann
och det förblev ljus

ni vita liljor av plast




Fri vers av vägrargeupp
Läst 377 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-06 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vägrargeupp
vägrargeupp