Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min veliga själ

ambivalensen
som trycker

på mitt hjärta


oron
som smeker

min hud



den kalla vinden
sveper bort

vindskyddet

jag byggt för min själ




ändå så vill jag

jag vill




Fri vers av b.c.
Läst 385 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-11-07 13:01



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
bra balanserad samt tänkvärd dikt framförandes känslorna, i ambivalens.

vad du vill, kan variera, men huvudsak är ju att du vill, och det du vill, för stunden, är det du vill

så vill!
2013-11-12
  > Nästa text
< Föregående

b.c.
b.c.