Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilken frihet!

Se på allting som om
Du tittar upp emot skyn
då kan Du med ögat se
möjligheter som når så jättelångt
för där finns "överhuvudtaget" inga gränser!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-07 15:29



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra insiktat!
2013-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt