Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Får man göra så med andras pengar?

Göteborgs Stad i Cannes har öppen bar
den saken är helt sann och uppenbar
plagg handlas blir lunch
sprit handlas blir nå´n brunch
på frågan: -What? De den rätten sig tar!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-07 16:02



Bookmark and Share


  Irene Åberg
Hej Ewa-Britt
Nej det får dom Inte
Det är inte Rätt
att använda Våra
Skattepengar
till SPRIT DRYCKER mm.
Jag Tycker att dom skulle
AVSKEDAS UTAN BONUS

2013-11-12

  Lars Hedlin
JA finns många exempel på just sådant!
2013-11-08

  louisegirl

Så sant! bra skrivit!
2013-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt