Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dotter fjär


Dina glada blå
har fått en vissnad hinna
där de blickar ut över de dagar
som aldrig riktigt blev

På tåget tittar vi ut mot den grå himlen.
– No day today, säger jag.
Du skrattar till men det låter mer som en hostning.

En horisont utan förändring kan vara vilsam för den som går
men döden för den som står still

Orcherna jagar i gångarna
vi tänder irrbloss i mörkret
– Här, den här vägen!

Mina glada blå
ett telefonsamtal bort
och den fläck som blev jag
måste sova nu





Fri vers (Fri form) av Lena Krantz VIP
Läst 525 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-11-08 16:40



Bookmark and Share


  Lena Renman
Nära nära i relationen. Väl ordat
2014-02-22

  aol
verkligen gillas bra skrivet vännen,
2014-01-28

  Lars Hedlin
Så bra skrivet!
2013-11-09

  Carola Zettergren
Mm.. jag tycker mycket om den här, uttrycket i den- och känslan av både det uttalade och det jag får fundera på
2013-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP