Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljus och mörker

Vid himlens rand finns en dörr
En magisk dörr
En annan värld
står på glänt

Sprakande eld
Skälvande jord
Glittrande hav

Mörkrets längtan
Ljusets hunger
binder ett band
skapar ett land

En ödslig plats
Så fridfull
Så vacker

En ensam själ
vandrar längs den ensliga vägen
Vid slutet finns en början
Allting flyter samman
I intet svävar en glimt av något
En silhuett

Minnet av svunna tider
flyter på havets yta
och blandas med nytt

Skuggorna upplöses
bildar mönster
formar

Evigheten
börjar om
igen och igen




Fri vers av MoonCalled
Läst 361 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-11-08 01:15



Bookmark and Share


  Drömfångare
Huh, den sista versen ger mig rysningar o.O
2014-03-26

  Nina.H
Så intressant skrivet.. en livscykel.. där dåtid möter nutid.. Mycket bra!
2013-11-08
  > Nästa text
< Föregående

MoonCalled
MoonCalled