Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gravitation


1. Journalistisk text

Efter att vi lagt på luren. Rummets
kaos mina tankar. Om mina tankar
om mina mönster. Om vad du tröttnat
på om vad du önskar. Tröst. Om hur
du viskade i natt att du älskar. Det
var strax efter att mina fingrar gled
över din skuldra. Skönt sade du strax
strax innan strax efter ilningar av lycka.

2. Fri form

Tanken på pendlingar. Mina egna.

Tanken på brevet på mina svar på
följden av att jag inte svarar.

Trådar barnlöshet och graviditet.

Gravitation. Gravplundring.


Tankar på att vara jag. Enbart. På
att du finner mig i säng som vanligt.


på samtalet från mamma. På ett samtal
längre fram om allt går vägen.


det samtalet är inövat sedan länge.
Livets största samtal. Väntar.




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-11-08 12:18



Bookmark and Share


  Anita Westin
Det är andra gången jag stöter på ordet journalistisk i kväll... Ja om det är ett registrerande av skeenden inom o utom en själv kanske. En text som ger mer. Bra.
2013-11-08
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP