Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
............:............


den >>>INLÅSTA<<<< poeten
























hon sa



här sitter jag inlåst






i BILDERNAS FÄNGELSE



BILDERNA SOM ÄR SPEGLIGA



SPEGLINGAR



av verkligheten





- jag vill ut!!!!!!!!!!!!!




- jag vill desperat ut härifrån








men mina fingrar är för sköra



för att krossa glasrutorna,



(som är)




fängelsets ljus............




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 409 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-11-08 21:15



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
orden
är strålar

du målar
upplevelsen
in
2013-11-15

  Anders Nordlander VIP
Stark känsla här
2013-11-09

  Teresia Ridell
Svidande text med stor känsla.. Sådär det känns ja..ofta..du fångar och förmedlar det jag inte riktigt finner orden för.
2013-11-09
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden