Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svaren.




Brusande. Berusad. I rus. I evigheterna
detta rus rusdrycker

Som om ifall om statuetter
ihopfallande.


Två händer möts och när de går på affären
möter de vardagligheten. Två kön i handen
inköpslistan men den är inte världen


nej världen är spelet rollen


Hon tänker Guud är vi unika kan
det vanliga rymma kärleken hon
gruvar sig för tonens spändhet



På mörka parkeringen detta ord
om att han älskar. Ångern mitt
oförstånd.







Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-09 02:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
kan det vanliga rymma kärleken är i min läsning den viktiga strofen här, står ut med sin klara fråga i sin flimrande omgivning
2013-11-09
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP