Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När fälten fylls av ljus


- rörelser i rummet

Dofter blandandes med ljud puttret av
smör i kött av hetta fråga skratt
från kroppars soffa, fåtölj, bakfullt
rum min ledstjärna, vän
livets röst från barndom visslar
bredvid bror, älskade vid spis
vi som avbröt älskog mitt i dofterna
av intimitet odelbar ytterst delbar
i blickar mötta i glädje blygsel

hur vi älskar besvarade i hur kroppen
träffar underlag

Vet dynan under tavlorna omkring ?










Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-09 11:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP