Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För mycket tid

 

Mörka moln och
långt långt från stan
kvar i ett regn
funderar ta ditt tåg
gjort de länge, fan hela dan
 

Sätter ned min fot
i grönt fuktigt gräs
känner mig så utanför
som något ej spelbart
en utslagen utanförpjäs

Kan inte sova,inte ensam
jag vet du är vaken
vill uppleva dig i allt
känna din kropp
jag har dig i tanken, så naken
 

I väntan på inget länge för länge
medan havet går vitt
jag har nog
så jäkla trött på mig själv
medan du vänder sidor,du i ditt


För mycket tid massor tid
vill vrida tillbaka allt
hitta kärlek utan vara bedövad
känner tomheten
och på insida så jäkla kallt




Fri vers av Gryft
Läst 327 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-09 13:06



Bookmark and Share


  axveronika
Känsligt fångat vankelmod, kärlekslängtan. Det är inte så lätt här i livet
2013-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft