Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En andra chans

svårt att vara perfekt
föräldrar gör alltid fel
trots försök att göra
det allra bästa

sedan mot barnbarnen
du har fått perspektiv nu
och har tid att se det
lilla barnets barn

jag är så lycklig att
jag kan leka nu
måste inte tänka på
hela ansvaret
jag är bara ett extra stöd

både snäll och rolig
och lugn




Fri vers (Fri form) av Ewa Åkerlind
Läst 1977 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-11-09 16:30



Bookmark and Share


  walborg
Fin beskrivning av lyckan på äldre da´r
2014-02-16

  aol
såsom jag, kram vännen,
2014-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Åkerlind
Ewa Åkerlind