Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland


Det gör såå

ONT,

att man hittar sig

SJÄLV

tvingad att

ignorera

vissa som

VAR

en av dem

vackraste

intressen man

HADE...




Fri vers av zino
Läst 241 gånger
Publicerad 2013-11-09 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zino
zino