Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att önska



Det är jätte lätt

att önska sig nåt,

men,

det är nästan

omöjligt

att hitta det man

har önskat sig

UNDER

samma tid man

har önskat det.




Fri vers av zino
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-09 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zino
zino