Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Real fine

It's my life and I'll do what I want.
It's my mind and I'll think what I want.
Show me I'm wrong, hurt me sometime.
But some day I'll treat you real fine.




Fri vers av Spacefag
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-10 03:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spacefag
Spacefag