Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maktens korridor

På kullen, snett vinklad, poesins nycker. Ingen idé att läsa att förklara sten är han stor och fast i mark jag luft ombytlig och noggrann liten enfald svävar över stråna under sig svärmar utav humlor liten enstörig och strävandes mot bygder dessa enbart fantasi kan bygga Liten karta över stora världar. Just i detta fastnade hans strävan den som blöt var enformig och tråkig den som makt söker ramlar i sin gärning utanför det enbart ögat ser.




Prosa (Kortnovell) av smultronbergen VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-10 10:19



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Klingande text igen. Spännande kontrastering av sten/luft. Gillar skarpt den ordspråkslika: "den som makt söker ramlar i sin gärning", där jag förväntade mig fortsatt klingande med "samlar" istf "söker"... men nu blir ju faktiskt effekten ännu större.
2013-11-10

  axveronika
Mycket bra och tänkvärd
2013-11-10

    ej medlem längre
jag tycker om " över stråna"
de vittnar en smula..
om livet!
2013-11-10
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP