Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i dina fotspår


dina fotspår är svåra att följa
men jag fyller dem med öl

och följer dem
mot min vilja

den charmiga ytan
med den smutsiga insidan
som en gång var din
stirrar på mig i spegeln

dina fotspår är svåra att följa
och medan jag fyller dem med vin
låtsas jag

att det är någon annan jag följer




Fri vers av b.c.
Läst 453 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2013-11-10 15:21



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
den charmiga ytan
med den smutsiga insidan

__________!!!!!!!!!!!!+++++
2013-12-01

  Connie
Wow, den sitter som en smäck! Den måste få uppmärksamhet!!!
2013-11-28

  thugwhriter
du e riktig bra . fortsätt o folk kommer veta vem du är!
2013-11-25

  Angel of love
Du skriver så gripande...
Sorgen känns
2013-11-13

  Tess74
Aj aj...igenkännande
2013-11-11
  > Nästa text
< Föregående

b.c.
b.c.