Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återuppstod

Öppenhet, sårbarhet, beroende, utnyttja och bli utnyttjad,
Gråt, skratt och oberoende


ÄKTA




Fri vers av Sara92
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-10 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara92